Asko 100 -myymäläkuvakilpailu

Asko täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja Asko-myymälät ovat itse suunnitelleet, toteuttaneet ja lähettäneet iloksenne kuvia, joissa Askon tuotteita ja henkilökuntaa apuna käyttäen on luotu Asko-vuoden paras numero, eli pyöreä 100.

Te saatte päättää mikä myymälöistämme on ollut Teidän mielestänne luovin, hauskin, idearikkain, oudoin, jännittävin, sisustuksellisin…yksinkertaisesti, kuka on paras?

Kilpailu on voimassa 24.8.-24.9.2018. Eniten ääniä 24.9.2018 mennessä saanut kuva voittaa. Voittajamyymälä palkitaan koko henkilökunnan virkistyspäivällä! Lisäksi äänestäjien kesken arvotaan kaksi Askon 50,- arvoista lahjakorttia. Lahjakorttien voittajat arvotaan 25.9.2018 ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan Askon internetsivuilla sekä Facebook-sivuilla viimeistään 26.9.2018.

Valitse oma suosikkikuvasi alla olevista, klikkaa kuvan sydäntä sekä jätä sähköpostisoitteesi mahdollista voittoyhteydenottoa varten.Jätäthän sähköpostiosoitteesi mahdollista palkintoa varten.

Sähköpostiosoitteesi:
Haluan myös vastaanottaa Askon tarjouksia sähköpostitse.
Olen lukenut arvonnan säännöt.